Strona główna > Restauracja > Informacje ogólne

Informacje ogólne

W ofercie restauracji znajdą Państwo dania kuchni polskiej i europejskiej.
W sezonie letnim zapraszamy na taras przy restauracji oraz na piętrze na taras widokowy.
Na naszym ogrodzonym, zielonym, dozorowanym terenie znajduje się także *** hotel, duży bezpłatny parking, drewniany plac zabaw dla dzieci, mini boisko do piłki nożnej, boisko do siatkówki plażowej oraz 7 kortów tenisowych.

Restauracja czynna jest od poniedziałku do soboty od godziny 12:00 do 22:00, w niedziele do 20:00. Śniadania serwowane są w godzinach 7:00 – 11:00.

Zapraszamy na aromatyczną kawę bądź drinka w hotelowym barze przez całą dobę.

Rezerwacja stolików: tel. +48 61 899 10 20, kom. 606 971 272.
Menager restauracji: Agnieszka Nowak, agnieszka.nowak@kortowo.com.pl, tel. 509 711 278.

Szef kuchni: Maciej Woźniak
Maciej Woźniak jest laureatem wielu prestiżowych konkursów, z każdym rokiem rozwija swoje umiejętności i poszerza wiedzę. Odbył staże w renomowanych restauracjach, m.in. w Lyonie w Bocuse d’Or. w Londynie praktykował w nagrodzonej dwoma gwiazdkami Michelin Toma Keridgge’a.Nagrody kulinarne zdobyte przez Macieja Woźniaka: Zielone czapki Bonduelle 2006, I miejsce – Igraszki kulinarne 2007, I miejsce – Wielkopolski Kucharz Roku 2007, Profesjonalista Roku 2008, Zielone czapki Bonduelle 2008, Kulinarny Puchar Polski 2008, I miejsce – Targi Tur-Gastro Gdańsk 2008, Profesjonalista roku 2010, I miejsce – Kujawsko Pomorskie Potyczki Kulinarne 2010, obecnie juror wielu prestiżowych konkursów kulinarnych.